Jucati » Carti de Joc » Jocuri cu Dame
8.2 / 10 - 5922

Jocuri cu Dame

Sunteți următorii Marion Tinsley sau Don Lafferty? Pentru cei care nu ştiu: Jocul de dame este jucat pe un pătrat de opt pe opt cu douăsprezece piese pe fiecare parte. Piesele se mută şi sunt capturate pe diagonală. Scopul vostru este de a captura toate piesele adversarului vostru. Mult noroc!

DamDam
79%
Jocul de Dame este foarte vechi, dar este încă foarte distractiv, mai ales atunci când jucaţi unul dintre titlurile din colecţia noastră. Jocurile noastre de Dame Flash sunt cele mai bune. Unele vă permit să jucaţi împotriva computerului în timp ce altele vă permit să jucaţi împotriva altor jucători umani. Dacă credeţi că sunteţi în stare pentru a fi un campion la jocul de Dame, e timpul să puneţi piesele pe tablă şi să vedeţi cât de bine vă descurcaţi.

Tabla jocului de Dame este un simplu pătrat de opt pe opt. Fiecare parte începe cu 12 piese pe jumătatea sa a tablei. Prin mutarea înainte sau sărind peste adversari, obiectivul dvs. este de a încerca să eliminaţi toate pulurile adversarului, sărind peste ele. Dacă sunteţi atent, puteţi face super-salturi şi puteţi elimina două sau mai multe piese dintr-o dată! Fie că jucaţi împotriva computerului, fie contra altor jucători umani, credem că vă veţi distra cu acest joc simplu şi non-violent. Jocul de Dame nu este jocul favorit al tuturor, dar poate fi foarte distractiv pentru unele persoane. Simplitatea jocului este bună, dar există strategii pe care le puteţi aplica pentru a vă asigura câştigul.