Jucati » Carti de Joc » Dame Chinezesti
8.1 / 10 - 916

Dame Chinezesti

Puteţi învăţa în mod rapid diferenţele dintre acest joc şi jocul obişnuit de dame. Chiar dacă nu cunoaşteţi regulile jocului de dame, puteţi juca cu uşurinţă această versiune. Jucaţi împotriva unui computer sau a unui adversar uman prin internet.

CapsCaps
76%
Jocul nostru Flash de Dame chinezeşti se joacă gratuit online şi vă oferă tot entuziasmul de pe tabla de joc fără niciun efort. Fie că jucaţi împotriva computerului, fie că găsiţi o versiune pentru mai mulţi jucători, care vă va permite să aveţi un adversar uman, credem că vă vor place aceste titluri pe care le avem la dispoziţie. Stone Checkers este doar unul dintre numeroasele jocuri video online de Dame chinezeşti pe care le avem în colecţia noastră.

Alte două jocuri populare de Dame chinezeşti pe care le avem sunt Dame chinezeşti şi Blobs. Ambele sunt versiuni unice şi interesante ale jocului de strategie clasic. Pentru acestea, nu va trebui să vă faceţi griji cu pierderea bilelor! De asemenea, nu trebuie să faceţi curat atunci când aţi terminat. Tot ce trebuie să faceţi este să apăsaţi un buton şi puteţi începe un joc nou. Acesta este unul dintre motivele pentru care oamenilor le plac jocurile noastre Flash online. Dacă vă place jocul de Dame chinezeşti, dar vreţi ceva diferit - cu o aromă asiatică - vă sugerăm să descoperiţi jocurile noastre Flash Mahjong pentru un plus de originalitate. Jocul de Dame chinezeşti este distractiv, dar chiar şi cu diferitele variante pe care le avem, uneori doriţi ceva uşor diferit.