Jucati » Jocuri Online » Jocuri Dans
8.4 / 10 - 5067

Jocuri Dans

Deci, crezi că poţi dansa? Ai ceea ce trebuie ca să te mişti ca Michael Jackson sau Shakira? Cu aceste jocuri vă puteţi practica mişcările şi puteţi să învăţaţi unele noi. Aratăţi-vă îndemânarea aici şi fii următorul cel mai bun dansator!

Vă place să dansaţi? Dacă da, veţi intra în ritm cu selecţia noastră de jocuri de dans Flash gratuite. Indiferent de tipul de jocuri pe care vă place să le jucaţi, dacă sunteţi un fan al muzicii, care nu se poate opri să bată din picior când aude un ritm, veţi fi încântat să staţi pe scaun şi să jucaţi aceste jocuri. De la simple la complexe, avem ceva pentru toată lumea.
Jungle Jiggy este unul dintre cele mai populare jocuri de dans pe care le puteţi juca online. În acesta, utilizaţi tastele săgeată şi încercaţi să le nimeriţi atunci când apar pe ecran. Cu cât mai precis sunteţi când faceţi acest lucru, cu atât mai multe puncte obţineţi. Obţinerea unei combinaţii "Perfecte" va creşte scorul dvs. şi va ridica numele dvs. în clasamente. Alte două titluri din lista noastră cu cele mai bune jocuri de dans Flash sunt High School Cheerleader şi Hip Hop Don't Stop. Indiferent de tipul de dans care vă place, jocurile noastre vă vor menţine pe vârfuri şi mişcându-vă în ritmul muzicii - chiar dacă folosiţi doar tastele cu săgeţi de pe tastatura computerului. Dacă doriţi să dansaţi până la răsăritul soarelui, alegeţi orice joc de pe această pagină pentru a începe.