Jucati » Jocuri Sportive » Sporturi de Bar » Darts
7.9 / 10 - 1828

Darts

Când spui Darts, majoritatea oamenilor se gândeşte la bărbaţii britanici supraponderali, cu un tatuaj de marinar şi o bere în mână. Cu toate acestea, Darts a devenit foarte cunoscut şi se poate juca chiar online. Aveţi acel echilibru care vă face campion la Darts? Află aici!

Jocurile noastre Flash darts vă oferă toate fiorul şi sportivitatea jocurilor darts reale, fără niciun risc ca cineva să fie rănit. Aveţi posibilitatea să aruncaţi darts ori de câte ori doriţi din confortul computerului dvs. De la simulări detaliate la jocuri care sunt mai mult despre distracţie, decât despre precizie, avem ceva pentru toată lumea. Cea mai bună parte este că nu trebuie să cheltuiţi bani pentru a le juca.

Unul dintre titlurile noastre cele mai populare din categoria darts Flash este Darts Sim. În aceasta, jucaţi împotriva calculatorului, dar trebuie să câştigaţi jocuri pentru a debloca zone noi. Puteţi alege din patru personaje şi stiluri de darts diferite. Mouse-ul este folosit pentru a arunca săgeţile la ţintă, ceea ce înseamnă că veţi avea nevoie de puţină îndemânare. Cu puţin antrenament, veţi reuşi cu siguranţă să acumulaţi puncte şi să învingeţi jocul. Dacă acesta nu vă e pe plac, atunci vă recomandăm Darts 301 Or 501 sau Bullseye, alte două jocuri populare dart pe care le puteţi juca online gratuit. Ambele oferă tot entuziasmul aruncării săgeţilor din confortul locului în care se întâmplă să vă aflaţi cu computerul. A juca darts online este o modalitate foarte bună de a petrece puţin timp încercând să vă relaxaţi.