Jucati » Jocuri pentru Fete » Jocuri de Decorare » Decorarea a Camerei
9.4 / 10 - 6990

Decorarea a Camerei

Decoraţi-vă camera în aceste jocuri distractive. Încercaţi ceva nou pentru a face camera doar pe stilul vostru. Vopsiţi pereţii, schimbaţi canapeaua şi, probabil, aveţi nevoie de un pat mai mare? Înainte de a vă duce să încercaţi acest lucru în camera voastră, puteţi testa aici, dacă vi se potriveşte sau jucaţi doar pentru distracţie!

Colecţia noastră de jocuri de decorat camera în Flash sunt printre ele mai bune de jucat gratuit online. Indiferent de gusturile tale, eşti sigur că găseşti ceva ce ţi se potriveşte perfect. Aceste jocuri nu sunt pline de acţiune şi aventură, dar ele pot să-ţi ofere ore de distracţie. Cel mai bun lucru jucându-le e că sunt gratuite. În My New Room 2 scopul este de a-ţi face camera cel mai grozav loc de petrecere a timpului pentru toţi prietenii tăi. Pentru a face asta te echipezi şi-ţi decorezi dormitorul cu obiecte diferite ce sunt disponibile. Când ai terminat, poţi să faci un pas înapoi ca să vezi cât de bine arată camera mulţumită abilităţilor tale de designer de interior.
Pentru o încercare şi mai grea, ai mai puţin spaţiu de decorat în Design your own Locker. Totuşi, acest joc de decorare este distractiv. Odată ce ţi-ai decorat dulapul, poţi începe din nou de la zero şi să vii cu un design diferit. Pentru fanii liniilor clasice ale păpuşilor, Barbie Pink Room este foarte distractiv. Ajungi să decorezi o cameră cu obiecte şi decoraţiuni legate de Barbie. Anumite fete vor fi înnebunite după acest joc, dorind să petreacă ore pentru a veni cu cel mai bun design.