Jucati » Jocuri de Indemanare » Jocuri Delfini
8.9 / 10 - 7315

Jocuri Delfini

Jocurile Delfini sunt, probabil, cele mai captivante jocuri de aici. Sentimentul de a-ţi trimite delfinul pe lună, te face întotdeauna să-ţi doreşti mai mult. Cu toate aceste jocuri diferite, vă este de ajuns să tot săriţi toată ziua!

Vă plac mamiferele marine? Jocurile noastre Flash cu sărituri de delfini dau dependenţă şi sunt populare, deoarece acestea sunt atât de distractiv de jucat. Chiar atunci când credeţi că aţi reuşit şi nu puteţi face salturi mai bune, descoperiţi ceva nou şi treceţi la nivelul următor. Puteţi câştiga o medalie de aur la Jocurile Olimpice de Delfini? Aveţi nevoie să vă exersaţi aptitudinile de delfin săritor? Acum puteţi, uşor şi gratuit.

Vă recomandăm să începeţi cu Olimpiada delfinilor 2, care vă permite să obţineţi puncte pentru plonjare şi apoi pentru toate răsucirile şi salturile pe care le puteţi efectua în timpul alocat. Exersând, aţi putea să plecaţi înot cu o medalie de aur. Acesta este un joc non-violent îndrăgit de părinţi şi copii deopotrivă, pentru că poate fi atât de distractiv. Alte două jocuri care ne plac foarte mult în această categorie sunt My Dolphin Show şi Olimpiada delfinilor. Amândouă vă vor oferi multă distracţie pe măsură vă utilizaţi înotătoarele şi o tastatură pentru a face trucuri de delfin, salturi şi altele. Exersând, aţi putea să obţineţi numele dvs. în clasamentele care sunt disponibile pentru unele dintre jocurile noastre Flash Olimpiada Delfinilor. Ce mai aştepaţi? Începeţi acum!