Jucati » Jocuri cu Puzzle » Reacţie în Lanţ » Deschizător de Drumuri
8.6 / 10 - 60

Deschizător de Drumuri

Jocurile noastre online „Găseşte calea” reprezintă o modalitate excelentă de divertisment pentru cei cărora le plac jocurile simple şi doresc să-şi pună mintea la încercare. În jocurile noastre „Găseşte calea” va trebui să interacţionaţi cu mediul pentru a încheia povestea şi a atinge obiectivul. Aceste jocuri sunt în general uşor de jucat, însă destul de dificil de finalizat. Suntem siguri că veţi aprecia jocurile noastre „Găseşte calea” dacă vă place să rezolvaţi puzzle-uri!

Pentru fanii jocurilor de puzzle sau a celor de stimulare intelectuală, cu siguranță că selecția noastră extraordinară de jocuri Flash Deschizător de Drumuri vă vor distra ore întregi. În cele mai multe jocuri povestea este destul de simplă, însă totuși reprezintă o provocare să le stăpâniți. Dacă sunteți un jucător inteligent căruia îi place să gândiți și să rezolvați puzzle-uri veți adora aceste jocuri. O pasăre a furat bonețica albastră în The Blue Beanie. Sunteți în stare să rezolvați toate puzzle-urile din acest joc? Pot fi provocatoare, însă credem că celor care le place să rezolve puzzle-uri sau provocările intelectuale vor iubi acest joc.
În The Evil Penguin este important de câte clic-uri ai nevoie pentru a trece de fiecare nivel. Puteți să găsiți drumul către partea cealaltă a scenei? Cu cât vă ia mai puțin timp, cu atât veți obține la final un scor mai mare. Acest joc este elementar, însă haios pentru unele categorii de jucători care sunt îndrăgostiți de jocurile video Deschizător de Drumuri. În Pyjaman, sunteți un băiețel care trebuie să își găsească drumul în fiecare scenariu. Primele sunt chiar simple, însă jocul devine mai dificil pe parcurs. Fiți pregătit să aveți parte de distracție la maxim încercând să deschideți drumuri și să câștigați nivelele din acest joc!