Jucati » Jocuri cu Masini » Dirtbike
8.6 / 10 - 120

Dirtbike

Încercaţi acum aceste jocuri extreme Dirtbike. Concuraţi la nivel dificil în timp ce vă echilibraţi perfect motocicleta. Scopul este de a ajunge la linia de sosire, fără a cădea de pe motocicletă sau de vă lovi de ceva. Nu subestima acest lucru, este mult mai greu decât pare!

Jocurile noastre Flash Trial Bike sunt o modalitate interesantă de a vă satisface pasiunea pentru motociclete cu ajutorul computerului şi unei conexiuni la internet. Fie că doriţi ceva realist sau ceva mai deosebit, avem toate tipurile de jocuri de curse cu motociclete, care vor fi un test şi o provocare pentru dvs. Ceea ce le face atât de interesante pe unele dintre ele este că puteţi să faceţi upgrade la motocicleta dvs., astfel încât să puteţi participa la mai multe curse provocatoare, pe măsura apariţiei lor.
Unul dintre cele mai bune jocuri Flash Trial Bike pe care le avem în acest moment este numit Motocicleta de teren. În aceasta puteţi înclina motocicleta, astfel încât să faceţi salturi dificile, dar trebuie să vă asiguraţi că nu vă lăsaţi prea mult pe spate, altfel veţi cădea! Acest joc foarte distractiv pentru oricine împătimit de motocros şi de cursele cu obstacole de pământ. Alte două titluri îndrăgite sunt Dirty Bike Racers şi Motocross TG. Ambele sunt jocuri Flash motocros excelente, care vă captivează ore în şir, în timp ce încercaţi să terminaţi fiecare nivel în cel mai scurt timp posibil şi acumulaţi puncte pentru a face cascadorii şi alte trucuri pe parcurs. Orice alegeţi, dacă vă plac jocurile de motocros, veţi fi fericit.