Jucati » Jocuri de Actiune » Distruge Orasul
8.8 / 10 - 363

Distruge Orasul

Ideea de bază a acestui joc este foarte simplă: Trebuie să aruncaţi în aer nişte oraşe. Fie că este vorba despre un oraş englezesc medieval sau un oraş american modern, aceste jocuri includ o multitudine de oraşe diferite. Este posibil ca oraşul în care locuiţi să fie disponibil în unul dintre aceste jocuri.

Un tip de joc de război de care se bucură o mulţime de oameni pot fi găsite în categoria Distruge Oraşul. În aceste jocuri Flash de strategie distractive, obiectivul dvs. este simplu - distrugeţi baza inamică sau oraşul. Diferitele titluri vor avea grafică şi poveşti puţin diferite, dar premisa este aceeaşi - haos şi distrugere pe scară largă.
Jocurile Flash Distruge Oraşul sunt distractive, atunci când jucaţi împotriva calculatorului, dar aţi putea încerca una dintre Jocuri Multiplayer pentru a găsi ceva care vă va permite să luptaţi împotriva unei persoane reale. Oricum, obţinerea scorului maxim şi apariţia numelui dvs. în clasament este un obiectiv pe care ar trebui să încercaţi să-l atingeţi. Unele dintre jocurile populare din această secţiune sunt Mass Mayhem 4, Viva Caligula şi Cavalerul negru. Este bine să începeţi cu oricare dintre acestea, dar nu uitaţi că oferim mai multe. Tot ce trebuie să faceţi este să exploraţi această pagină pentru a vedea toate jocurile Flash Distruge Oraşul pe care le avem la dispoziţie pentru generalii de fotoliu. Puteţi străpunge apărarea? Acum este momentul să aflaţi dacă aveţi aptitudinile pentru a cuceri oraşul distrugându-l.