Jucati » Jocuri de Indemanare » Jocuri de Reacţie » Jocuri Izbit Obiecte
8.8 / 10 - 183

Jocuri Izbit Obiecte

Evitați tot ceea ce vine în zbor către tine! Va trebui să fiţi rapid şi atenţi. Jucaţi jocuri diferite care au propriul lor stil unic şi încercaţi să stabiliţi cel mai mare scor!

Jocurile noastre Flash Izbit Obiecte sunt simple, dar foarte distractive. Practic, obiectivul dvs. este de a încerca să evitaţi obiectele care vin spre dvs. Obiectele vor varia (destul de mult), în funcţie de joc, dar fiţi siguri că veţi avea parte de câteva surprize, în funcţie de cel pe care îl alegeţi. Unul dintre cele mai bune lucruri la aceste tipuri de jocuri este că devin tot mai dificile cu cât progresaţi mai mult, astfel încât acestea sunt întotdeauna o provocare. La unele dintre ele ar putea fi prea dificil să ajungeţi la nivelul final.
Unele dintre jocurile preferate Izbit Obiecte online pe care le avem la dispoziţie este numit Run-O-Saur. Acest joc Flash include dinozauri. Dacă sunteţi un iubitor de dinozauri, veţi fi entuziasmat de acest joc. Alte două titluri îndrăgite în această categorie sunt Cubefield şi Ragdoll Laser Dodge. Indiferent pe care îl jucaţi, credem că veţi petrece o mult timp, antrenându-vă, astfel încât să puteţi ajunge la nivelurile finale şi să obţineţi cel mai mare punctaj. Jocurile video despre ocolirea obiectelor nu sunt pentru toată lumea, dar pentru cei cărora le place să-şi exerseze coordonarea dintre mână şi ochi sau pur şi simplu ca să fie provocaţi, acestea sunt o modalitate foarte bună de a petrece timpul. De asemenea, acestea sunt foarte utile pentru eliminarea stresului acumulat în timpul zilei. Descoperiţi toate jocurile Flash Dodge pe care le avem şi alegeţi unul care vi se potriveşte.