Jucati » Jocuri pentru Platforma » Donkey Kong
7.6 / 10 - 2002

Donkey Kong

Donkey Kong a apărut prima dată pe scena de joc la începutul anilor optzeci pe Nintendo. A devenit un succes imens şi Donkey Kong este în continuare unul dintre cele mai cunoscute personaje Nintendo. Cu aceste jocuri vă puteţi retrăi vremurile bune sau juca numai un joc nou original cu această gorilă iubită!

Sunteţi pregătit să salvaţi prinţesa? Descoperiţi toate jocurile Flash Donkey Kong pe care le avem de oferit. De la jocuri care rămân fidele jocului clasic original, până la variaţiuni pe aceeaşi temă, avem jocuri pentru toate tipurile de jucători. Jocurile retro sunt la modă, indiferent de vârstă. Cu aceste jocuri flash Donkey Kong, puteţi salva prinţesa, sărind peste butoaie şi urcând scări, atâta timp cât doriţi.

Marea întrebare este dacă veţi reuşi sau nu să ajungeţi la nivelul final la unele dintre aceste jocuri video Donkey Kong. Unul dintre cele mai bune locuri pentru a începe este să jucaţi Donkey Kong, Banana Barrage sau chiar Donkey Kong 2. Toate acestea sunt jocuri excelente, care vă vor oferi emoţiile jocului clasic Donkey Kong original cu câteva elemente noi, astfel încât să aveţi o provocare. Atenţie, unele dintre jocurile Flash Donkey Kong pe care le avem sunt foarte dificile spre sfârşit. S-ar putea să nu puteţi finaliza toate nivelurile la unele dintre ele. Sunteţi dispus să încercaţi, dar trebuie să aveţi o coordonare excelentă şi să fiţi capabil să procesaţi informaţii rapid, pentru a supravieţui şi a acumula puncte în acelaşi timp. Pentru a vedea dacă aveţi aptitudinile necesare, începeţi să jucaţi astăzi.