Jucati » Jocuri cu Puzzle » Drum in Distrugere
7.8 / 10 - 205

Drum in Distrugere

Poate părea că aceste jocuri conţin multă violenţă. Ei bine, nu este aşa. Acest tip de joc este un adevărat joc de inteligenţă! Iar aspectul cel mai interesant este că jocurile nu sunt deloc plictisitoare!

Jocurile Flash Drum în Distrugere sunt foarte populare, deoarece sunt provocatoare şi distractive şi nu conţin multă violenţă. Deşi nu sunt violente, acestea sunt totuşi destul de interesante. Chiar şi unele dintre jocurile simple sunt dificile la început. Odată ce învăţaţi comenzile şi vă puteţi deplasa mai uşor, veţi putea să vă deplasaţi prin jocuri mai repede.

În Birdys Rainy Day Skipathon, trebuie să faceţi ca toate platformele roşii să cadă. Trebuie să fiţi atent pentru a vă asigura faceţi totul în ordinea corectă, astfel încât să puteţi elibera un nivel şi trece la următorul. Deşi acest joc pare simplu, unele dintre nivelurile mai dificile pot fi într-adevăr o provocare pentru mintea dvs. Totuşi, dacă vă plac jocurile Flash Drum în Distrugere, îl veţi îndrăgi pe acesta. Un alt favorit în această categorie este Groovy Game. În aceasta, aveţi posibilitatea să colectaţi flori pentru puncte suplimentare şi ajutor. Scopul este să introduceţi secţiunile de podea în caneluri, astfel încât să puteţi termina nivelul şi să treceţi la următorul. Fiecare nivel devine tot mai dificil. Puteţi ajunge în runda finală? Indiferent de jocul Drum în Distrugere pe care îl alegeţi, credem că vă veţi îndrăgosti.