Jucati » Jocuri de Indemanare » Jocuri de Fizică » Echilibru
8.8 / 10 - 7176

Echilibru

Rotiţi şi stivuiţi forme şi încercaţi să realizaţi un echilibru perfect în aceste jocuri fizice! Construiţi-vă turnul cât mai înalt şi asiguraţi-vă că nu se prăbuşeşte. Aveţi nevoie de o mână fermă pentru a finaliza aceste jocuri de echilibrare? Aflaţi acum!

Aveţi abilităţi de inginerie nelimitate? Vă pricepeţi la echilibrarea elementelor virtuale? Graţie colecţiei noastre de jocuri flash de echilibrare, vă puteţi testa abilităţile. Unele dintre jocuri au chiar şi clasamente în care vă veţi putea introduce numele ca marcator principal. Trebuie să fiţi cu adevărat buni la fizică pentru a face faţă acestor jocuri care pot crea dependenţă în momentul în care ştiţi cum să jucaţi.
Cât de înalt puteţi construi turnul sau structura? Aceasta este întrebarea la care va trebui să răspundeţi. Construirea de stive pare uşoară - şi este - însă fizica acestor jocuri vă va pune cu adevărat la încercare abilităţile în materie de echilibrare a obiectelor virtuale. Două dintre titlurile cele mai populare sunt Super Stacker 2 şi Tower Blaster. Dacă vă doriţi cu adevărat o provocare, vă recomandăm să încercaţi Totem Destroyer. Deasupra unui set de cărămizi există un totem. Obiectivul este să îndepărtaţi cât de multe cărămizi posibil fără ca totemul să cadă. La fel ca în cazul celorlalte jocuri flash de echilibrare oferite de noi, nivelurile devin tot mai dificile pe măsură ce avansaţi. Aveţi abilităţile necesare pentru a împiedica rostogolirea tuturor obiectelor? Este timpul să aflaţi!!
GenGen
83%