Jucati » Jocuri cu Puzzle » Reacţie în Lanţ » Efectul Virusului
8.8 / 10 - 947

Efectul Virusului

Obiectivul jocurilor Efectul Virusului este de a avea control asupra celor mai multe armate după ce aţi amplasat toate piesele. Veţi primi câte o piesă numerotată la fiecare întoarcere. Gândiţi-vă foarte bine înainte de a face o mutare în acest joc interesant de puzzle!

DeepDeep
82%
Pentru fanii jocurilor Flash Efectul Virusului, avem un joc pentru fiecare. Ne-am petrecut timpul pentru a pune la un loc cele mai bune jocuri de strategie cu piese. Puteți să jucați online și gratis orice joc din această secțiune ori de câte ori ai timp liber. Numai că trebuie să vă avertizăm, aceste jocuri creează dependență! În Proximitate puneți piesele numărate pe tablă. Dacă aveți cel mai mare număr, câștigați piesa. De îndată ce toate piesele sunt jucate, persoana cu cele mai multe piese pe tablă câștigă. Acest joc este simplu, însă chiar creează dependență de îndată ce ați învățat să îl jucați. Fiți pregătit să petreceți câteva ore în încercarea de a atinge cel mai mare scor.
Pentru un joc bazat pe celule mici încercați Phage Wars. Trebuie să potrivești și să controlezi celulele bolnave pentru a vă dezvolta și supraviețui în acest joc. În final, dacă aveți mai multe celule veți câștiga. Cu o interfață și design extraordinar, acesta este unul dintre jocurile noastre favorite cu viruși. Trebuie să faceți clic pe capsule în Cap And Pop. În momentul în care apăsați pe ele de suficiente ori acestea explodează, afectând capsulele din jurul celei care a explodat. Scopul este să le faceți să explodeze cu cât mai puține clicuri posibil.