Jucati » Jocuri Clasice » Elimină Bombele
8.3 / 10 - 462

Elimină Bombele

Toată lumea a jucat Minesweeper la un moment dat în viaţa lor. Stând în spatele calculatorului vostru, fără a face altceva decât un mic joc de Mine Sweeper. Pentru cei câţiva care nu cunosc jocul: Obiectivul jocului Minne Sweeper este de a goli un teren minat, fără a detona nicio mină. Bucuraţi-vă!

Căutaţi cele mai bune jocuri Flash Elimină Bombele? Le găsiţi la noi. Aruncaţi o privire în această categorie pentru a găsi jocuri distractive şi provocatoare pe baza jocului clasic original. Cea mai bună parte este că puteţi juca aceste jocuri online gratis. Dacă priviţi în jur, sigur veţi găsi ceva care pare interesant. Dacă începeţi un joc şi nu vă place, puteţi reveni mereu pentru a alege altul.

Dacă nu sunteţi sigur de unde să începeţi, aţi putea încerca Armor Picross 2. Jocul este simplu. Trebuie doar să descoperiţi dalele colorate şi să le evitaţi pe cele negre. Primiţi indicii, astfel încât să ştiţi care sunt sigure pentru a face clic şi cele pe care trebuie să le evitaţi cu orice preţ. Veţi deveni dependent de acest joc foarte repede. Pentru ceva mai diferit, vă recomandăm Mine Sweeper sau Bad Apples, ambele fiind exemple excelente pentru acest gen. Fiind necesară o judecată lentă şi atentă înainte de fiecare mutare, aceste jocuri nu au un ritm rapid, dar ele pot oferi o mare provocare pentru cei cărora le place să facă raţionamente. Încercaţi oricare dintre jocurile noastre Elimină Bombele Flash pe care le puteţi juca online, gratuit ori de câte ori aveţi ceva timp liber. Nu veţi fi dezamăgit.