Jucati » Jocuri Funny » Feţe Amuzante
8.6 / 10 - 5138

Feţe Amuzante

Creaţi cea mai amuzantă faţă cu aceste mici jocuri interesante. Puneţi-i lui Brad Pitt un nas încovoiat sau urechi uriaşe. Puteţi petrece ore întregi făcând cea mai bună şi mai amuzantă faţă şi împărtăşind asta cu prietenii tăi!

Doriţi să râdeţi? Jocurile noastre Flash Feţe Amuzante vă vor distra şi vă vor face să zâmbiţi. Deşi aceste jocuri simple sunt potrivite pentru copii mai mici, acestea sunt distractive şi pentru cei mai mari. Indiferent de vârstă, nu vă puteţi abţine văzând unele dintre expresiile faciale haioase. Vă provocăm să încercaţi să nu râdeţi în timp ce jucaţi oricare din jocurile din aceasta categorie.
Pentru început, trebui să încercaţi neapărat Animals In The City, care vă oferă un test drăguţ despre starea dvs. de spirit. Odată ce aţi terminat, veţi obţine un animal de fermă amuzant care va arăta cu vă merge în ziua respectivă. Lucrul interesant este că puteţi reveni în fiecare zi pentru a vedea dacă sunteţi acelaşi animal sau dacă v-aţi schimbat. Deoarece este gratuit, nu trebuie să cheltuiţi nimic pentru a reveni în fiecare zi. Două dintre cele mai bune jocuri Flash Feţe Amuzante sunt Pick My Nose şi Veghead Dress Up. Ambele sunt puţin diferite, astfel încât vă recomandăm să le încercaţi pe amândouă, pentru a vedea care vă place mai mult. Indiferent pe care îl alegeţi, credem că colecţia noastră de jocuri vă va face să zâmbiţi în timp ce vedeţi toate combinaţiile de feţe amuzante pe care le puteţi găsi în timpul jocului.