Jucati » Jocuri de Indemanare » Filler
9.1 / 10 - 6777

Filler

Jocurile Filler sunt despre minte şi sincronizare. Trebuie să vă daţi seama pe ce lucruri să faceţi clic şi să umpleţi şi când ar trebui să faceţi acest lucru. Numai dacă vă stăpâniţi abilităţile veţi câştiga jocul.

Jocurile noastre Flash Filler sunt bazate pe sincronizare şi a şti cum să vă folosiţi mintea în mod eficient. Unele dintre ele sunt jocuri simple de colorat, dar altele duc conceptul mai departe şi vă oferă o mulţime de opţiuni diferite din care să alegeţi. Şi, dacă vă întrebaţi, puteţi juca aceste jocuri online gratis. Nu este nevoie să vă cheltuiţi banii câştigaţi cu greu jucând aceste tipuri de jocuri video.
Unul dintre cele mai populare jocuri din această categorie este Pac-xon. În acest titlu, desenaţi pereţi pentru a prinde fantome. Cel mai bun mod de a afla mai mult despre acesta este să începeţi jocul. Odată ce ridicaţi comenzile de bază, puteţi lucra la creşterea scorului dvs. pentru a vedea cât de bine vă puteţi clasa. Acest joc pare simplu şi uşor, dar poate fi la fel de bine o provocare. Alte două jocuri Flash Filler pe care le puteţi juca online - chiar acum - sunt Filler şi Land Grab Indiferent cu care veţi începe, vă puteţi întoarce mereu pentru a încerca altul, până când găsiţi unul care este perfect pentru dvs. Înţelegem că există o mulţime de tipuri de jucători, şi de aceea petrecem atât de mult timp selectând cele mai bune jocuri Flash online.
PhitPhit
72%
CutCut
69%