Jucati » Jocuri Sportive » Fotbal » Jocuri Fotbal
8.6 / 10 - 8362

Jocuri Fotbal

Soccer sau fotbal, depinde de unde sunteţi, este unul dintre cele mai populare sporturi din lume. Cu competiţii în fiecare ţară, acesta aduce miliarde de dolari pe an. Acum este şansa voastră de a străluci ca Messi sau Ronaldo în jocurile noastre de fotbal!

Dacă îţi place să joci fotbal avem cele mai bune titluri. Fie că-l numeşti fotbal sau soccer, aceste jocuri cu sport sunt foarte distractive. Unele sunt axate doar pe lovituri de la 11 m, dar altele sunt jocuri complete ce-ţi permit să joci un întreg sezon. Poţi să-ţi duci echipa ta spre titlul de campioană? În King Of Defenders îţi vine mingea şi e sarcina ta sa-ţi foloseşti capul (literal) să loveşti mingea şi să marchezi. Acest joc necesită puţin antrenament, dar vei avea ore de distracţie încercând să marchezi cât mai multe goluri portarului.
Pentru ceva mai mult, încearcă Premiere League Foosball un joc minunat de fotbal pe care-l poţi juca online oricând ai puţin timp liber. Îţi poţi alege echipa şi o poţi purta pe tot parcursul campionatului dacă eşti îndeajuns de bun. Timpul este limitat în The Champions 3D dar asta se adaugă la entuziasm pe măsură ce încerci să marchezi cât mai multe goluri înainte ca timpul să expire. Îţi poţi alege echipa şi ai alte opţiuni când joci de asemenea. Pentru fanii fotbalului, acest joc este de încercat prima dată.
RaulRaul
82%