Jucati » Jocuri cu Puzzle » Punct şi Clic » Gaseste Diferenta
8.9 / 10 - 3307

Gaseste Diferenta

Poţi să găseşti diferenţele dintre cele două imagini? Toate aceste jocuri sunt despre a fi ager şi rapid. Un ochi închis, o tunsoare diferită sau un câine care se transformă brusc în culoarea vişiniu. Acest lucru poate părea simplu, dar aparenţele pot fi înşelătoare. Aflaţi singuri şi bucuraţi-vă!

Jocurile noastre gen Găseşte Diferenţa sunt o modalitate minunată de a face timpul să treacă provocându-ţi mintea puţin. Anumite fotografii din aceste jocuri sunt pur şi simplu uimitoare. Vei petrece ore încercând să găseşti diferenţa. Poţi să le găseşti pe toate la timp? Joacă acum pentru a afla. Pentru un joc frumos de găsire a diferenţei verifică Butterfly Fantasy. Acest joc prezintă fluturi minunaţi. Ai mult timp la fiecare nivel ca să găseşti toate diferenţele în acest joc. Dacă eşti îndeajuns de rapid poţi obţine un scor ridicat.
IsisIsis
83%
Dacă doreşti ceva ce implică mister şi crimă, trebuie să încerci Daily Witness. Trebuie să găseşti diferenţele pentru a aduna indicii şi a rezolva crima. Ideea e că ai mult timp la fiecare nivel. E nevoie de multă pricepere pentru a ajunge la capătul acestui joc. Un alt joc minunat de găsire a diferenţei este Beach find 10 Differences. În aceste scene de plajă, trebuie să găseşti diferenţa înainte ca timpul să expire. Primele fotografii sunt uşoare, dar devin tot mai dificile pe măsură ce progresezi în joc!