Jucati » Jocuri Sportive » Golf
8.7 / 10 - 280

Golf

Fiți următorul Tiger Woods în aceste jocuri distractive! Staţi calmi şi concentraţi pentru a vă bate adversarii. Toate aceste jocuri au stiluri diferite pentru a vă distra ore întregi. Indiferent de jocul pe care îl alegeţi, toate punctează din prima!

Atenţie! Puteţi evita capcanele de nisip? De la simulări realiste la desene animate nebune, jocurile noastre Flash de golf pot fi jucate online gratuit. Puteţi obţine cel mai mare punctaj şi vă puteţi adăuga numele în clasamentul unuia dintre jocuri? Singura modalitate de a afla este să începeţi să jucaţi şi să vedeţi dacă reuşiţi să fiţi un campion la golf, la fel ca Tiger Woods.
Dacă doriţi un joc de golf simplu, ar trebui să începeţi cu Golf Jam. În fiecare rundă va trebui să vă confruntaţi cu provocări diferite. Puteţi utiliza mouse-ul pentru a controla lovitura, astfel încât să puteţi lovi mingea. Acesta nu este cel mai precis joc de golf Flash, dar este totuşi distractiv pentru o mulţime de oameni - chiar şi pentru jucătorii de golf serioşi, care doresc să joace sportul favorit. Două dintre cele mai bune jocuri de golf online Flash sunt Turbo Golf şi Midi Golf. Fie că doriţi o simulare de golf mai precisă sau doar ceva legat de golf care este distractiv şi vă va ajuta să vă petreceţi timpul, avem ceva pentru dvs. în această categorie. Aruncaţi o privire în jur şi nu vă temeţi să încercaţi jocurile până când găsiţi unul care vă place. Puteţi nimeri o gaură dintr-o singură lovitură sau cel puţin la un birdie?