Jucati » Jocuri de Aventura » Harry Potter
8.1 / 10 - 8056

Harry Potter

Întotdeauna aţi vrut să exploraţi secretele de la Hogwarts sau numai să jucaţi un joc al lui Quidditch? Aici puteţi. Ajutaţi-l pe Harry să scape de maleficii Devoratorii ai Morţii sau doar petreceţi timpul găsind ţinuta perfectă pentru Harry şi prietenii săi. Sunt multe de făcut pentru toată lumea, indiferent dacă sunteţi în Gryffindor sau Slytherin.

Jocurile noastre gratuite Flash Harry Potter vă pot transporta în mijlocul aventurii din seria de cărţi şi filme. Diferite jocuri includ personaje diferite şi stiluri diferite de joc, dar fanii vor găsi cu siguranţă ceva ce le va place pe această pagina. Vrăjitori, magicieni, monştri şi altele sunt incluse pentru a face aceste jocuri distractive cu adevărat. Cea mai bună parte este că le puteţi juca gratuit online.

Unele dintre acestea - cum ar fi Harry Potter Magic sunt jocuri de îmbrăcare foarte simple - dar altele vă permit să aveţi parte de acţiune. În Harry Map Game trebuie să îl ajutaţi pe Harry cu o hartă. Nu vrem să dezvăluim toate surprizele în acest joc distractiv. Pentru copiii mai mici, Harry Potter Coloring este o alegere bună, pentru că este simplu, dar păstrează legătura cu vrăjitorul favorit al tuturor. Nu trebuie să faceţi o vrajă de căutare pentru a găsi cel mai bun joc Flash despre Harry Potter. În această pagină veţi găsi multe jocuri diferite, bazate pe cărţile şi filmele populare. Chiar dacă nu aţi citit cărţile sau văzut filmele, credem că vă veţi bucura de opţiunile de joc disponibile.