Jucati » Jocuri cu Avioane » Helicóptero
8.4 / 10 - 629

Helicóptero

Zborul cu un elicopter este la fel de distractiv pe cât de periculos. Dacă nu vreţi să vă puneţi viaţa în pericol viaţa voastră şi a celor din jurul vostru, vă rugăm să rămâneţi la aceste jocuri online cu elicopterul. Ele sunt atât distractive, cât şi mult mai sigure. Exersați mereu pentru a vă menţine sub control elicopterul şi a zbura în condiţii de siguranţă.

Dacă sunteţi un fan al jocurilor de zbor şi simulărilor, credem că veţi fi încântat de cele mai bune jocuri Flash cu elicoptere pe care le-am colecţionat într-un singur loc. Acestea pot fi jucate gratuit online, astfel încât nu trebuie să vă grăbiţi şi să descoperiţi altele noi, până când îl găsiţi pe cel care vă place cel mai mult. Dacă vă plac jocurile de război sau simulatoarele de zbor, avem ceva pe placul dvs. Ne-am străduit să găsim jocuri excelente.
În Emergency Helicopter, trebuie să aterizaţi cu elicopterul în condiţii de siguranţă în timp ce salvaţi pacienţi. Acest lucru pare uşor, dar nivelurile ulterioare pot fi mai dificile. Pentru ceva un pic diferit, puteţi încerca Hanna In A Choppa sau Air Transporter. Ambele sunt jocuri Flash excelente cu elicoptere, pe care le puteţi juca online gratuit ori de câte ori aveţi un pic de timp liber. Fie că jucaţi pentru a scăpa de stres sau doar vă place fiorul şi provocarea jocurilor video, credem că colecţia noastră de jocuri Flash cu elicoptere vă va ocupa timpul ore - dacă nu zile - la rând. Cu atât de multe tipuri diferite de elicoptere şi jocuri din care să alegeţi, cu siguranţă veţi găsi ceva pe gustul dvs. Sunteţi pregătit să urcaţi în elicopter şi să zburaţi spre apus?