Jucati » Jocuri Sportive » Jocuri de Iarnă » Hochei pe Gheata
7.9 / 10 - 1467

Hochei pe Gheata

Dacă nu sunteţi canadieni şi tot vă mai place să jucaţi Ice Hckey, nu mai căutaţi. Chiar aici avem nişte jocuri grozave de Hochei pe Gheaţă. Jucaţi un joc clasic de hochei sau alegeţi să concuraţi pe o pistă îngheţată, cât de rapid puteţi. Indiferent de jocul pe care îl alegeţi, asiguraţi-vă că vă distraţi!

Această categorie de cele mai bune jocuri Flash Hochei pe Gheaţă are câte ceva pentru toate tipurile de jucători de sport. Le puteţi juca pe toate online gratuit. Când vedeţi toate titlurile diferite pe care le oferim, veţi fi nerăbdător să intraţi pe gheaţă şi să trimiteţi pucul în poartă. Avem o gamă largă de diferite tipuri de jocuri în această categorie.

Dacă doriţi să ştii de unde să începeţi, puteţi încerca Ice Hockey Penalty, care se bazează pe lovituri de pedeapsă. Jocurile Flash Lovitură liberă sunt populare şi aceasta corespunde aşteptărilor. Sunteţi în stare să trimiteţi pucul pe lângă portar? Pentru ceva un pic diferit, încercaţi Crashed Ice sau Hockey Showdown. Ambele sunt moduri excelente de a avea parte de acţiunea jocului de Hochei pe gheaţă, atunci când aveţi ceva timp liber. Indiferent de jocul Flash de Hochei pe Gheaţă pe care îl alegeţi, puteţi juca online, gratuit. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să vă faceţi griji cu privire la costuri şi vă puteţi bucura pur şi simplu de jocuri. Dacă sunteţi un jucător de hochei inveterat, veţi fi impresionat de toate marile titluri pe care le-am colecţionat într-un singur loc. Aceste jocuri pot fi o modalitate foarte bună să scăpaţi de stres şi să vă relaxaţi.