Jucati » Jocuri Sportive » Sporturi de Bar » Hockey În Aer
8.7 / 10 - 8913

Hockey În Aer

Toată lumea a jucat Hockey în aer la un moment dat în viaţa lor. Acum, nu mai trebuie să mergeţi la o sală aglomerată şi transpirată. Îl puteţi juca doar pe calculatorul vostru. Nu este nevoie să utilizaţi echipamentul cu urme de lacrimi al celui învins în ultimele runde, ci doar utilizaţi-vă mouse-ul pentru a vă învinge adversarii. Un joc distractiv pe care îl puteţi juca de nenumărate ori!

Hocheiul în aer este distractiv atunci când este jucat în persoană, totuşi nu întotdeauna este posibil să aveţi acces la o masă. Vă putem ajuta cu selecţia noastră de jocuri flash de hochei în aer. Toate acestea pot fi jucate gratuit şi vă vor face să vă simţiţi ca şi cum aţi fi exact acolo împreună cu prietenii, manevrând pucul înainte şi înapoi pe suprafaţa mesei - toate acestea beneficiind de confortul de acasă.
Jocul de hochei în aer este simplu şi uşor, însă trebuie să exersaţi pentru a învăţa cum să manipulaţi pucul pe părţile laterale pentru a înscrie un gol şi a obţine punctul. Dacă jucaţi în viaţa reală, jocurile noastre flash de hochei în aer vă vor ajuta să dobândiţi experienţă pe computer sau tabletă oricând aveţi timp. Printre jocurile noastre flash de hochei în aer se numără Air Hockey 2 şi AirHockey. Ambele oferă structura de bază însoţită de câteva funcţii care le fac distractive şi creează dependenţă. Sunt două jocuri diferite, prin urmare vă recomandăm să le încercaţi pe amândouă înainte de a hotărî pe care-l preferaţi. Dacă nu vă place niciunul din acestea, avem o grămadă de alte jocuri video de hochei în aer pe care le puteţi juca online gratuit, aşadar studiaţi oferta noastră.