Jucati » Jocuri pentru Fete » Jocuri de Transformare » Jocuri Curse de Cai
8.1 / 10 - 1618

Jocuri Curse de Cai

Cine ştia că erau atât de multe lucruri cu care poţi îmbrăca un cal? Puneți-le cele mai frumoase şei, vopsiți-le copitele vişinui şi împletiți-le coamele frumoase. Faceţi-vă cel mai frumos cal dintre toţi şi împărtășiți asta cu prietenii voștri!

Pentru iubitorii de animale, jocurile noastre Flash Horse Dress-up sunt un mod minunat de a petrece timpul. Unele dintre ele sunt bazate pe desene animate pentru copii - cum ar fi Ponyz. Alte jocuri din aceasta categorie sunt mult mai generice, dar oferă multă distracţie pentru copiii de toate vârstele. Echiparea unui cal ar putea părea mai puţin distractivă, dar odată ce începeţi să jucaţi, credem că vă veţi răzgândi în legătură cu acest lucru.
Unul dintre cele mai bune jocuri Flash Horse Dress-up pe care îl avem în acest moment este Make a Pony, care vă permite să creaţi propriul ponei şi să îl echipaţi cu accesorii şi altele. În cazul în care nu este pe placul dumneavoastră, puteţi încerca, de asemenea, Ponyz Show sau Unicorn Dress up, care sunt două jocuri video similare bazate în jurul modei pentru cai. Jocurile noastre Horse Dress-up pot fi jucate gratuit online, ceea ce este excelent. Prin urmare, le puteţi juca pe rând până când veţi găsi ceva ce vă place cu adevărat. Dar atenţie, calul de dar nu se caută la dinţi! Cu toată seriozitatea, dacă sunteţi un iubitor de cai şi jucător, în acelaşi timp, jucaţi unul dintre titlurile de pe această pagină.