Jucati » Jocuri cu Puzzle » Punct şi Clic » Jocuri Evadează!
8.3 / 10 - 503

Jocuri Evadează!

Încercaţi să evadaţi din cameră în jocuri de aceste jocuri tari de poziţionare şi apăsare (point and click). Scopul este de a colecta elemente care vă pot ajuta să scăpaţi din situaţia în care vă aflaţi în acel moment. Deschideţi sertare, verificaţi lămpile şi căutaţi sub covor pentru a scăpa. Încercaţi să terminaţi fără să aveţi nevoie de meniul de ajutor!

Vă place să încercați să evadați? Dacă da, trebuie să încercați colecția noastră cu cele mai bune jocuri Flash de evadare existente pe internet. Pot fi jucate online gratuit, așa că nu trebuie să vă grăbiți. Luați-o încet și încercați să terminați toate nivelele fiecărui joc, dacă aveți timp și voință!Pentru multe senzații tari încercați Casa bântuită. Așa cum se vede și în titlu, în acest joc vă aflați într-o casă bântuită și trebuie să treceți de toate nivelele pentru a putea evada. Acest joc este mai degrabă distractiv decât înspăimântător, dar ar trebui să fie interesant pentru diferite tipuri de jucători.
Dacă vă plac jocurile de aventură de tipul țintește și fă clic, ar trebui să încercați Bowja The Ninja 2. Ritmul este alert, însă aveți nevoie de numeroase aptitudini pentru a înregistra un scor mare. Nu vă grăbiți când vă aflați la nivelurile inferioare și învățați comenzile pentru a vă descurca la nivelele superioare! În Insidia, sunteți abandonat pe o planetă îndepărtată și părăsită și va trebui să strângeți truse de reparații ca să vă reparați nava spațială și să o faceți să funcționeze. Puteți să evadezi de pe planetă înainte să vă expire timpul? Toate jocurile video Flash de evadare pot fi jucate gratuit online atâta timp cât doriți să o faceți.