Jucati » Jocuri cu Masini » Intrecere
8.2 / 10 - 151

Intrecere

Provocaţi-vă pe voi şi adversarii voştri în aceste jocuri interesante de Întreceri. Puteţi conduce o maşină normală sau alegeţi să navigaţi o barcă. Dacă sunteţi mai mult în favoarea roboţilor, îi avem şi pe ei! Încercaţi-le pe toate!

De la maşini la bărci şi navete spaţiale, jocurile noastre de curse în Flash te pun în scaunul şoferului. Ai abilităţile necesare de a te clasa primul? Cu cât te clasezi mai bine, cu atât mai mult vei putea să joci. Ajungerea la cursa finală în anumite jocuri nu este uşoară. Unul din cele mai bune jocuri de curse pe care la avem momentan este Pirate Race. În acest joc de curse, eşti un pirat ce trebuie să se întreacă pentru a pune mâna pe comoară şi de a veni înapoi înaintea oponenţilor tăi. Nu-ţi face griji, poţi să foloseşti metode de pirat pentru a te asigura că învingi această provocare.
Va fi nevoie de gândire asupra strategiei în timp ce conduci în Ghost Racer. Pe măsură ce eşti lovit, nivelul de sănătate scade. Poţi obţine refacerea nivelului pe măsură ce înaintezi pentru a te asigura că nu-ţi pierzi viaţa. Scopul este de a încerca eliminarea celorlalţi concurenţi pe măsură ce înaintezi în cursă. Cursele în noroi în Dirt Racers sunt extrem de distractive. Poţi accidenta ceilalţi concurenţi dar trebuie să te asiguri că maşina ta nu va deveni foarte accidentată. Acest joc este despre supravieţuirea pe nisip şi noroi. Ai ceea ce e necesar pentru a învinge în această cursă?