Jucati » Jocuri Clasice » Space Invaders
9.2 / 10 - 782

Space Invaders

Space Invaders este un joc video arcade proiectat de Tomohiro Nishikado şi lansat în 1978. Toate jocurile din această categorie se bazează pe acest joc clasic fără egal. Deşi toate au stiluri şi teme diferite, ele sunt la fel ca originalul.

Avem o selecţie minunată de jocuri tip invadatori spaţiali pe care le poţi juca online. Această categorie are în stoc cele mai bune jocuri online cu invadatori spaţiali pe care internetul le oferă. Ele sunt gratuite aşa că încearcă-le până când găseşti cel care-ţi place cel mai mult. Pentru un joc original cu zombie încearcă Zombie Invaders 2. Trebuie să distrugi zombii şi pietrele de mormânt mai degrabă decât extratereştrii şi navele lor spaţiale, dar acest joc este teribil în multe feluri. Dacă eşti un fan al jocurilor zombie vei dori să vezi şi acest joc.
Un alt joc minunat de invadatori spaţiali din colecţia noastră este Star Defender. Lucrul grozav despre acest joc e că poţi să upgradezi pe măsură ce treci nivelele. Cu o armură mai puternică vei fi mai bine echipat pentru a face faţă valurilor mari de zombi şi vor mărşălui la nivelele următoare. Dacă îţi place să joci online Invadatorii Spaţiali, credem că vei îndrăgi toate jocurile pe care le avem în această secţiune. De la împuşcarea extratereştrilor la distrugerea zombilor, în afara graficii totul e despre modul de joc. Acest tip de joc mai există pentru un motiv - e foarte distractiv de jucat mereu!