Jucati » Jocuri de Indemanare » Jocuri de Fizică » Invarteste Bila
8.7 / 10 - 2123

Invarteste Bila

În aceste jocuri trebuie să învârtiţi bila prin diferite niveluri. Ceea ce face aceste jocuri atât de distractiv este caracterul şi tema lor distincte, aşa că asiguraţi-vă că le încercaţi pe toate!

Jocurile noastre de rostogolire a bilei în Flash sunt simple, dar distractive îndeajuns cât să te distreze timp lung dacă nu eşti atent. Odată ce ai început să joci, uneori este foarte greu să te mai opreşti. Acestea sunt jocuri puzzle ce totuşi cer o coordonare bună mână-ochi. Poţi să le joci gratuit, aşa că poţi să le încerci la nesfârşit până când devii mai bun. În Civiballs trebuie să arunci bila în vaze. Atunci când vin în contact cu alte bile, lucruri ciudate se pot întâmpla. Acesta este un joc de rostogolire a bilei plin de culoare şi distractiv ce-ţi va solicita mintea. Dacă eşti îndeajuns de bun vei putea să ajungi în runda finală. Urmarea Civiballs 2 este bună de asemenea.
WoneWone
82%
Pentru ceva diferit, încearcă perspectiva de jos în sus la Grey Live. Trebuie şi aici să rostogoleşti bila de-a lungul ecranului, dar există câteva obstacole şi provocări în calea ta. Acest joc necesită puţin antrenament pentru a-l stăpâni, dar pentru majoritatea persoanelor merită câteva ore de distracţie. Orice joc de rostogolire a bilei în Flash ai dori să-l joci online, l-am inclus cu o selecţie minunată de titluri pentru toate tipurile de jucători. Fie că eşti nou la a te juca online sau că o faci de ani de zile, credem că îţi vor plăcea jocurile din această secţiune.
RollRoll
78%