Jucati » Jocuri pentru Copii » Joc Dora
7.8 / 10 - 3977

Joc Dora

Toată lumea o iubeşte pe Dora Exploratoarea. Această fată curajoasă porneşte în cele mai nebuneşti aventuri, timp în care vă învaţă despre tot felul de chestii. Acum puteţi merge într-o aventură împreună cu Dora!

Uitați-vă un pic la listă! Pentru fanii lui Dora Exploratoarea, avem o selecție extraordinară de cele mai bune jocuri Flash online Dora. Vestea cea bună este că puteți să le jucați gratuit ori de câte ori doriți. Pentru copii care s-au îndrăgostit de personajele din acest spectacol renumit pentru copii, suntem siguri că avem un joc care îi va distra. Pentru un joc simplu cu puzzle care îi va distra și amuza pe copii, încercați Dora Mix Up. Cu o măiestrie extraordinară din spectacolul Dora și a prietenilor lui Dora inclusiv, acest joc video este extraordinar pentru copii mai mici. La fel ca și celelalte jocuri din această categorie, puteți juca online acest joc pe gratis.
În Dora Strawberry World, copiii au ocazia să o ajute pe Dora să strângă căpșuni. La fiecare nivel există un fruct special pe care copiii trebuie să îl caute și să îl găsească în timp util. Găsirea tuturor fructelor asigură jucătorului trecerea la următorul nivel. Jocul devine mai dificil, însă niciodată nu este prea greu pentru copii. Pentru distracție la curse, încercați Dora Friends Offroad. Acesta este un joc de curse off-road care are ca personaje Dora și prietenii acesteia. Cursa este distractivă, însă noi credem că unii copii îl vor adora doar pentru că Dora este prezentă în acest joc. În orice caz, este unul dintre cele mai bune jocuri Flash Dora pe care le avem.