Jucati » Carti de Joc » Jocul cu Scoici
8.1 / 10 - 585

Jocul cu Scoici

Acest joc înşelător este cunoscut de ani buni. Noi am selectat însă câteva versiuni interesante pentru dvs. Jucaţi aceste jocuri Shell gratuit!

Jocul ăsta e vechi, dar colecţia noastră de cele mai bune jocuri în Flash de alba-neagra te vor întreţine. Câteva din ele sunt chiar simple şi uşor de jucat, în timp ce altele combină acţiunea şi adaugă diferite elemente de moduri de jucat pentru a păstra lucrurile interesante. Cel mai bun lucru e ca poţi să le joci gratuit online. Unul din jocurile noastre favorite de alba-neagra este The Shell Game. El foloseşte capace de nuci de cocos, dar ideea de bază e cea la care te aştepţi. Un alt joc gen alba-neagra cu întorsături este Thimblerig, unde se folosesc bile de biliard. Acest joc poate fi distractiv cât timp încerci să ghiceşti unde se află bila. Ambele jocuri sunt foarte apropiate de jocul clasic.

În Screen Kiss eşti într-o emisiune concurs şi trebuie să săruţi femei. Dacă nu o alegi pe cea corespunzătoare eşti dat afară din emisiune. Asta e o întorsătură minunată la jocul alba-neagra şi adaugă puţină savoare şi entuziasm. Ai tot ceea ce e necesar să câştigi în emisiune? Dacă te uiţi peste jocurile în Flash de alba-neagra pe care le-am adunat la un loc, cu siguranţă vei găsi ceva prin care să treacă timpul. De la grafici şi muzică diferită la adăugarea altor elemente jocului de bază, avem câte ceva pentru toţi.