Jucati » Jocuri pentru Copii » Educaţionale » Jocuri Alfabetul
8.2 / 10 - 542

Jocuri Alfabetul

Pentru cineva care trebuie să înveţe alfabetul sau are nevoie de ceva mai multă experienţă, jocurile noastre cu alfabetul sunt perfecte. Sunt amuzante şi, în acelaşi timp, foarte educative. Uneori, va trebui să învăţaţi toate literele pentru a încheia jocul, alteori va trebui să vă învingeţi inamicii în timp ce învăţaţi literele. În orice caz, jocurilor noastre cu alfabetul sunt întotdeauna foarte distractive!

Nu trebuie să fie dificil să învățați literele. Cu jocurile noastre Flash alfabet, cu siguranță că va avea parte de distracție copilul dumneavoastră în timp ce învață ceva. Avem o paletă diversificată de jocuri în această secțiune și deci suntem siguri că avem un joc pentru cineva care trebuie să învețe alfabetul sau să exerseze un pic mai mult. În Alphabet Shoot învățarea literelor este distractivă într-un joc în care trebuie să împuști adversarii. Dedicat copiilor mai mici, acest joc video poate fi jucat online gratuit și este o modalitate extraordinară de a veni în sprijinul copiilor ce își îmbunătățesc abilitățile de vorbire.

Un alt joc Flash extraordinar cu alfabet și care poate fi jucat online este Alpha Drive. Copiii trebuie să cunoască literele pentru a colecționa toate piesele. Deși este foarte ușor de jucat, totuși reprezintă o provocare mare pentru oricine încearcă să învețe alfabetul. Un joc haios cu alfabet și obiecte ascunse este Rumble in the Jungle. Oricine învață literele va iubi modalitatea haioasă prin care lecțiile sunt predate în acest joc! Jumătate puzzle jumătate lecție, acest joc este o modalitate extraordinară de a-i distra pe copii și a învăța în același timp.