Jucati » Jocuri pentru Copii » Jocuri Dădacă
8.1 / 10 - 23045

Jocuri Dădacă

Uitaţi de babysittingul din viaţa reală. Aceste jocuri sunt tocmai ceea ce vă trebuie. Avem toate tipurile de jocuri, câte ceva pentru fiecare.

Avem o colecție extraordinară cu cele mai bune jocuri Flash cu dădacă. Pentru cineva care dorește să știe cum ar fi să aibă grijă de mulți copii, aceste jocuri sunt minunate. Avem diferite tipuri de jocuri disponibile pentru fiecare jucător. Puteți să jucați online și gratuit orice joc cu dădacă. În Baby Hospital trebuie să aveți grijă de toții copiii din spital. Este ușor la început, însă jocul devine din ce în ce mai dificil pe măsură ce avansezi. Doar cele mai bune ajutoare vor ajunge la scena finală a acestui joc. Veți avea parte de multă distracție încercând să câștigați acest joc.
V-ați întrebat cum ar fi să fiți barza care aduce bebeluși? Acum puteți afla! În Baby Blimp, va trebui să duceți bebeluși la locațiile corecte și la timpul potrivit. Pare ușor, însă poate fi dificil în nivelele superioare ale jocului. Dacă doriți să fiți profesor, încercați să jucați Grădiniţa. În acest joc bebelușii sunt un pic mai mari, însă tot va trebui să aveți grijă de ei și să vă asigurați că sunt fericiți și educați. Toate jocurile noastre Flash cu bone se pot juca online gratuit.