Jucati » Carti de Joc » Jocuri de Masă
9 / 10 - 5633

Jocuri de Masă

O noapte perfectă de sâmbătă cu cei dragi, jucând Riski toată noaptea. Distracţie pentru întreaga familie! V-aţi săturat de fratele vostru mic care înşeală întotdeauna sau tatăl vostru este un învins mâhnit? Jucaţi toate jocurile voastre preferate de masă aici, online!

Vă plac jocurile de masă clasice? Dispunem de o multitudine de astfel de jocuri precum - jocul de dame, şah şi chiar un joc bazat pe Deal Or No Deal. Avem, de asemenea, jocuri de masă de strategie care vă permit să intraţi în rolul de general care încearcă să înfrângă inamicul cu orice preţ. Partea cea mai bună este că nu trebuie să faceţi curăţenie la final! Tot ce trebuie să faceţi este să apăsaţi un buton şi puteţi începe de la zero.
Avem, de asemenea, jocuri de masă multiplayer. Dacă preferaţi să jucaţi mai degrabă împotriva unui computer, şi acest lucru este posibil. Unul dintre cele mai populare jocuri ale colecţiei noastre este World Wars 2, care vă permite să alegeţi armata, harta de bătălie şi chiar numărul jucătorilor din luptă. După aceasta, declanşaţi războiul! Acest joc de război simplu creează dependenţă. Alte două titluri populare din secţiunea noastră de jocuri de masă flash sunt World Wars şi Dice Mogul. Ambele vor asigura ore de divertisment - indiferent de vârstă. Dacă priviţi în jur, veţi observa că avem destul de multe tipuri diferite de jocuri pentru toate categoriile de jucători. În unele dintre jocuri, vă puteţi chiar înscrie numele pe lista marcatorilor de top, dacă sunteţi suficient de buni.
DiamDiam
76%