Jucati » Jocuri de Indemanare » Jocuri Desenat
8.2 / 10 - 1702

Jocuri Desenat

Aceste jocuri de Desenat vă provoacă să finalizaţi un nivel prin desenarea de linii pentru a seta o acţiune în mişcare. S-ar putea să scăpaţi ceva prin tragerea unei linii sau prin tăierea gheţii cu o linie pentru a elibera un Viking mic. Sună distractiv? Aşa este!

Vă place să desenaţi şi să faceţi schiţe? Acum puteţi face acest lucru online, fără a irosi hârtie, cu colecţia noastră de jocuri Flash de desen. De la simplu la avansat, avem ceva pentru toate tipurile de artişti. Unele dintre titluri sunt doar programe de artă care vă permit să creaţi opere de artă, dar altele integrează abilităţile de desen într-un joc distractiv. Dacă vrei să ştii ce înseamnă, trebuie să jucaţi unul dintre jocurile de pe această pagină.
Ice Breaker 2 este un exemplu foarte bun pentru ceea ce este disponibil în această categorie. În acest joc de desen Flash, trebuie să tăiaţi gheaţa desenând linii prin ea. Acest lucru vă va permite să eliberaţi vikingi, care vă oferă puncte. Pentru cel mai mare scor, încercaţi să eliberaţi vikingul cu cel mai mic număr de mişcări posibile. Cu cât mai mult jucaţi, cu atât mai mult veţi dori să continuaţi să jucaţi. Alte două jocuri populare de desenat pe care le puteţi juca online sunt Mechanism 2 şi Mechanism 3. Ambele sunt foarte distractive şi vă pot menţine trează atenţia ore în şir. Pentru cine doreşte să-şi pună mintea la contribuţie şi doreşte să joace contra adversarilor, care include desenarea de linii şi altele, aceasta este cea mai bună pagină de pe Internet.