Jucati » Jocuri de Simulare » Jocuri Afaceri » Jocuri Imobiliare
8.3 / 10 - 1032

Jocuri Imobiliare

Nu lăsaţi denumirea de jocuri imobiliare să vă sperie. Desigur, avem jocuri cu un nivel de dificultate foarte ridicat însă dispunem şi de jocuri foarte uşoare pentru începători. În general, aceste jocuri sunt foarte distractive însă şi destul de informative!

Avem unele dintre cele mai bune jocuri Flash de imobiliare pentru a le juca online gratuit. Avem jocuri în această secțiune pentru oricine. Dacă doriți un joc lent și simplu, fără prea multe opțiuni sau doriți ceva mai complicat și profund, veți fi încântat de unul sau mai multe jocuri video din această secțiune. Va trebui să tranzacționați case pentru a obține profit și să vă permiteți palatul cel mare de pe vârful dealului pe care vi-l doriți în Mansion Impossible. Acest joc de afaceri imobiliare este ușor de învățat însă este un pic mai dificil de controlat. De îndată ce cunoașteți regulile elementare și cum funcționează jocul, veți vedea dacă aveți calitățile necesare pentru a deveni un mogul al afacerilor imobiliare.

În Janes Realty va trebui să cumpărați teren și apoi să îl dezvoltați astfel încât să obțineți profit. Pare ușor, însă pe măsură ce achiziționați proprietăți și obțineți bani va deveni mai dificil să le gestionați. Totuși, acest joc este extrem de distractiv pentru oricine este interesat în dezvoltarea imobiliară. Aveți posibilitatea să vă alegeți personajul în Big Bucks. Apoi tot jocul este despre schimbat case și investiții în imobiliare pentru a face cât mai mulți bani. Pentru fanii acestui gen de jocuri video, acesta va deveni jocul favorit.