Jucati » Jocuri Sportive » Jocuri Olimpice
8.7 / 10 - 3074

Jocuri Olimpice

Aici puteţi găsi toate Sporturi Olimpice preferate! Tir cu arcul, Maraton şi, desigur, curse de 110m Garduri. Puteţi deveni Campion Olimpic absolut prin finalizarea acestor jocuri!

Ai visat vreodată să iei o medalie de aur? Cu Jocurile noastre Olimpice în Flash, poţi încerca să obţii bronzul, argintul sau aurul într-o varietate diferită de competiţii. Pentru jucătorii de jocuri cu sport, aceste titluri sunt o modalitate minunată de a petrece timpul. Unul din cele mai bune jocuri olimpice pe care le poţi juca online este Micro Olympics. Ai sarcina să împuşti un robot cu tunul. Calcularea inălţimii şi distanţei sunt ambele importante. Dacă le faci bine, poţi obţine un scor ridicat. Nu este Jocul Olimpic cu care eşti obişnuit, dar este distractiv să-l joci.
Un alt joc sport super este China 2008, ce-ţi permite să te întreci în cadrul Jocurilor Olimpice din 2008. Tastele de control sunt simple, dar e dificil să obţii primul loc şi să câştigi turneul de golf. Dacă te antrenezi suficient, ai putea câştiga majoritatea medaliilor în toate sporturile. Dacă îţi plac jocurile de atletism, trebuie să încerci Joc de sprint,ce-ţi permite să ai parte de o goană nebună pentru a câştiga cursa. Acesta este unul din cele mai bune jocuri olimpice în Flash de jucat online. Cea mai bună parte este că toate titlurile din această categorie sunt jocuri gratis.