Jucati » Jocuri Sportive » Jocuri Ski pe Apă
8 / 10 - 1908

Jocuri Ski pe Apă

Studiaţi aceste jocuri periculoase de wakeboarding! Faceţi cascadorii ca un profesionist fără a ieşi din casă şi a vă uda. Întraţi în competiţie împotriva celorlalţi şi obţineţi cel mai mare scor.

Jocurile Flash Wakeboarding pot fi extrem de amuzante. Dacă ești suficient de bun, poți să faci cele mai bune cascadorii și să înregistrezi cel mai bun scor. Pentru toți cei care adoră jocurile de surfing, jocurile prezentate în această secțiune vor fi extrem de interesante. Partea cea bună este că puteți să vă jucați online și gratuit toate jocurile noastre de război - chiar și cele cu mai mulți jucători. În Wakeboarding, trebuie să evitați obstacolele și să atingeți rampele pentru a putea realiza săriturile și cascadoriile ca să înregistrați puncte. Aveți calitățile necesare pentru a deveni un campion al acestui sport? Cu acest joc veți putea afla. Puteți juca gratuit acest joc ori de câte ori doriți.

Pentru mai multă distracție sălbatică și plină de apă, încercați Jetski Rush. Într-un anumită măsură, acest joc seamănă mult cu alte jocuri Flash cu Jet Ski, însă are și câteva elemente care sunt diferite. Dacă sunteți un fan al acestui gen de jocuri, vă recomandăm să vedeți și acest joc. În Surf or Sink, trebuie să aveți grijă să nu vă scufundați în apă! Acest joc chiar creează dependență și îl veți juca ore bune. Dacă sunteți suficient de bun, poate veți ajunge printre cei cu scorul cel mai mare.