Jucati » Televizor & Filme » Jocuri cu Avataruri
8.5 / 10 - 10082

Jocuri cu Avataruri

Descoperiţi airbender-ul din dumneavoastră. Aliaţi-vă cu Aang şi prietenii acestuia şi învingeţi toţi duşmanii care vă stau în cale. Este uimitor cum puteţi manipula aerul! Ulterior veţi învăţa să controlaţi toate elementele!

Seria de jocuri flash online cu avataruri este populară dintr-un motiv - asigură divertismentul joc după joc. Faptul că seria include mai mult de un joc spune multe despre popularitatea sa. Şi filmul de desene animate cu acelaşi nume este popular, însă se pare că oamenilor le placă cu adevărat să controleze personajele într-un joc video.

Avatar Arena se bazează pe Avatar: The Last Airbender. În acest joc, trebuie să întraţi în arenă pentru a vă lupta. Nu vă faceţi griji, aveţi şansa de a trece la nivelul superior şi obţine armuri şi arme mai bune. Dacă sunteţi cu adevărat bun, este posibil să treceţi de runda finală. Nu vă vom dezvălui surprizele pe care le veţi descoperi pe parcurs. Chiar dacă nu sunteţi fani ai seriei de desene animate, este posibil ca aceste jocuri să vi se pară pline de aventură şi foarte distractive. Alte două jocuri populare din această categorie sunt Avatar Fortress Fight 2 şi Avatar Fortress Fight. Ambele sunt excelente pentru a vă petrece timpul şi a vă bucura de lumea bogată, detaliată a desenelor animate. Aspectul cel mai interesant al jocurilor noastre flash cu avataruri este faptul că pot fi jucate gratuit, prin urmare puteţi continua să jucaţi până îi învingeţi pe toţi iar numele dumneavoastră apare în clasament.