Jucati » Jocuri de Simulare » Jocuri Afaceri » Jocuri cu Hoteluri
8.9 / 10 - 9948

Jocuri cu Hoteluri

Administrarea unui hotel nu este o sarcină uşoară. Va trebui să faceţi planificări şi să transmiteţi angajaţilor ordine corecte. Graţie jocurilor noastre cu hoteluri veţi fi mereu ocupaţi. Dacă exersaţi şi vă asiguraţi că totul a fost rezolvat la timp, puteţi obţine cel mai mare scor posibil. Jocurile noastre cu hoteluri se centrează pe ideea de satisfacere a clienţilor.

Jocurile noastre Flash cu hotel vă vor ține ocupați în timp ce alergați și încercați să administrați eficient un hotel. Poate fi un pic dificil să satisfaceți toți clienții! Dacă perseverați și învățați ce trebuie să faceți, sunt șanse să terminați jocul cu cel mai mare scor posibil. Jocurile din această categorie pot fi jucate gratuit online. Va trebui ca abilitățile voastre de gestionare a timpului să fie de calitate superioară când jucați Janes Hotel. Sunteți directorul unui hotel aglomerat și trebuie să vă asigurați că totul se desfășoară bine sau clienții hotelului vor fi supărați. Cât de bine vă descurcați să gestionați acest hotel?
În Castle Hotel, ați transformat un castel într-un hotel, însă acesta este doar începutul! Acum dacă hotelul și stațiunea este deschisă, trebuie să vă asigurați că aveți grijă de toate la timp. Când sunteți proprietarul unei locații ca aceasta, nu veți știi niciodată ce va urma. În Jane's Hotel 2, sunteți directorul unei locații de lux la care sunt cazați oameni bogați și faimoși. Veți avea foarte multe de realizat pentru a vă asigura că toți rămân fericiți și că toate activitățile de la hotel se desfășoară bine. Acesta este unul dintre jocurile noastre favorite Flash de administrare a unui hotel.