Jucati » Jocuri de Aventura » Jocuri cu Naruto
9.8 / 10 - 2930

Jocuri cu Naruto

Pentru puţinii care nu ştiu cine este Naruto, acesta este o manga japoneză despre un tânăr ninja pe nume Naruto. În această categorie puteţi găsi tot felul de jocuri bazate pe acest fenomen japonez. Puteţi alege între Naruto RPG, jocuri de luptă cu Naruto şi chiar Jocuri de Curse cu Naruto. Sau nu alegeţi şi jucaţi-le pe toate!

Fan Anime? Dacă da, probabil că știți deja de ce jocurile Flash Naruto sunt atât de populare online. Uitați-vă în jur și veți vedea toate titlurile extraordinare pe care le avem pentru voi să le jucați online. Pornind de la jocurile de tip Hack and Slash până la cele de strategie și nu numai, avem câte un joc pentru fiecare jucător care adoră acest desene animat clasic. Pentru un joc de potrivire a pieselor, încercați Naruto Quest. Trebuie să potriviți piesele cu imaginile personajelor favorite din Naruto. Acest joc creează dependență și este distractiv. După ce începeți să jucați, nu veți dori să vă opriți decât atunci când atingeți scorul cel mai mare.
Un alt joc de verificat este Naruto War 10. Dacă ești în căutare de aventuri, vei găsi așa ceva în acest joc. Doar jucătorii cei mai deștepți vor reuși să ajungă la finalul acestui joc. Având foarte multe personaje din Naruto, veți avea ocazia în acest joc să vă întâlniți cu un personaj al spectacolului preferat. În Naruto Ultimate Biker, veți participa la o cursă cu bicicleta la fel ca personajul favorit Naruto. Acest joc este provocator chiar și pentru cei care nu sunt fani ai desenului animat anime. Nu contează ce joc video Flash Naruto veți decide să vă jucați, credem că veți avea parte de foarte multă distracție.