Jucati » Jocuri de Actiune » Lupte » Jocuri Box
8.7 / 10 - 12437

Jocuri Box

Boxul este un sport care a fost practicat de secole. Egiptenii antici au avut cei mai curajoşi şi mai puternici bărbaţi care au luptat în bătălii, în urmă cu peste patru mii de ani! Acum este şansa voastră de a ajunge în ring şi de a nu arunca prosopul până când adversarul vostru nu este făcut knock-out!

Auziţi tema muzicală Eye of the Tiger din filmele Rocky în acest moment? Dacă da, atunci sunteţi fan al ringului. Vestea bună este că avem o selecţie excelentă de jocuri flash de box pe care o puteţi juca gratuit online. Acesta este unul dintre cele mai vechi sporturi din lume, însă versiunile virtuale moderne pot fi la fel de interesante din mai multe puncte de vedere.
Sunteţi pregătiţi să intraţi în competiţie pentru a vedea dacă puteţi fi încununat campion? Dacă vă puteţi face knock-out adversarii şi creşte nivelul KO, există posibilitatea să ajungeţi în clasament unde numele dumneavoastră va fi printre cei ai jucătorilor de top. Jocurile de box online sunt extraordinare deoarece nu necesită mult timp, dar continuă să fie distractive. Boxul este ceva mai dur, însă cu siguranţă nu se numără printre cele mai violente tipuri de jocuri de pe piaţă. Sportul poate contribui la deprinderea sportivităţii şi a altor abilităţi - precum coordonarea mână/ochi. Dacă sunteţi pregătiţi să urcaţi în ring, alegeţi unul dintre jocurile noastre flash excelente de box şi începeţi lupta cu cârlige şi upercuturi. Adrian! Graţie acestor titluri puteţi fi Rocky sau boxerul preferat din lumea reală.