Jucati » Jocuri pentru Copii » Educaţionale » Jocuri de Matematică
7.9 / 10 - 121

Jocuri de Matematică

Sunteţi în căutarea unui adevărat joc de inteligenţă? Aţi venit în locul potrivit. Avem jocuri pentru toţi iubitorii de matematică, mai simple sau puţin mai complicate.

Educația poate fi distractivă! Titlurile din secțiunea jocurilor Flash de matematică susține această afirmație. Pentru cei care iubesc matematica sau numerele sau provocările cognitive, cu siguranță că aceste jocuri vor fi pe placul lor. Avem câte ceva pentru jucătorii de toate vârstele și toate jocurile din această categorie sunt gratuite pentru a fi jucate online, ceea ce noi credem că este extraordinar. Având numeroase nivele diferite de dificultate, Math Butterfly are ceva deosebit pentru orice jucător. Nu contează care este nivelul vostru de pregătire în matematică, veți descoperi câte ceva în acest joc care să vă placă. Iar pe măsură ce îl jucați, sunt șanse reale să vă îmbunătățiți în timp nivelul la matematică!

În Maze And Math va trebui să vă folosiți de matematică și numere pentru a vă elibera din labirint și ajunge la nivelul următor. Pe măsură ce avansați jocul devine mai dificil, însă nu este dificil de câștigat. Iubitorii numerelor se vor îndrăgosti de acest joc și îl vor juca la infinit. Pot fi excitante matematica și numerele! În Battle Math va trebui să vă folosiți cunoștințele matematice pentru a îi înfrânge pe inamici înainte ca aceștia să cucerească lumea. Dacă vă plac jocurile Flash de matematică, veți adora acest joc sau oricare alt joc din această categorie.