Jucati » Jocuri de Actiune » Împuşcături » Jocuri de Razboi
8.9 / 10 - 7498

Jocuri de Razboi

Numai morţii vor vedea sfârşitul războiului, aşa că, probabil, nu vă surprinde că există o mulţime de jocuri în această categorie. Aceste jocuri vă duc în epoci şi locuri diferite, dar toate au un lucru în comun; vor ca să vă distrugeţi serios inamicii prin utilizarea tuturor tipurilor de armament, inclusiv puşti, explozivi, săbii, turele, arcuri şi rachete. Să le dăm ceea ce vor.

Colecția noastră cu cele mai bune jocuri Flash de război vă va face să vă doriți ca ziua să aibă mai multe ore. Dacă sunteți un fan al jocurilor de strategie cu bătălii și războaie, ați nimerit unde trebuie. Toate jocurile din această secțiune pot fi jucate online gratuit. Aveți tot ce vă trebuie să deveniți un general din fotoliu? În Endless War 4, puteți să alegeți între diferite campanii. Vă mișcați cu ajutorul tastelor din tastatură și trageți făcând clic cu mouse-ul. Șmecheria este să eliminați TOȚI inamicii pentru a trece la nivelul următor al jocului. Puteți ajunge la finalul acestui joc extraordinar de top?
10661066
89%
Gar. Hei, matelot. Vreți să fiți pirat? În Comoara de pe reciful Cutlass, veți porni un război împotriva altor nave și le veți jefui pentru a le lua aurul și alte prăzi - cum ar fi comoara piraților. Acest joc de război necesită gândire strategică și o rapiditate a degetului cu care tragi pentru a ajunge în faza finală și a strânge cât mai multe monede de aur. Cu arme deosebite și peisaje unice, Endless War 3 vă va ține ocupat pentru câteva ore cel puțin. Acest joc strategic de război vă va solicita ceva timp pentru a stăpâni comenzile, însă credem că veți avea parte de foarte multă distracție în încercarea de a ajunge la nivelele finale ale jocului.