Jucati » Jocuri cu Puzzle » Jocuri pentru Memorie
8 / 10 - 183

Jocuri pentru Memorie

Încercaţi aceste Jocuri de Memorie pentru a vă testa şi poate, a vă îmbunătăţiţi memoria pe termen scurt. Tot ce trebuie să faceţi este să asociaţi imaginile identice în cât mai puţine întoarceri posibile. Asiguraţi-vă că sunteţi foarte odihniţi şi concentraţi, deoarece aceste jocuri sunt numai pentru cei inteligenţi!

Jocurile Flash pentru Memorie sunt populare, deoarece acestea sunt în măsură să contribuie la îmbunătăţirea memoriei, deşi nu par altceva mai mult decât un joc. Am creat o listă cu unele dintre cele mai bune jocuri Flash pentru Memorie într-un singur loc. Aruncaţi o privire în jur şi vedeţi dacă doriţi să jucaţi oricare dintre aceste jocuri.
Dacă nu vă puteţi hotărî, ar trebui să încercaţi Low To High 2 pentru început. Acesta este al doilea din serie, dar este un mod distractiv de stimulare a memoriei. Alt joc popular este Memflex. În aceasta, trebuie să vă amintiţi numere şi apoi să le repetaţi într-o anumită ordine. Deşi pare simplu, aceasta poate fi o provocare destul de mare. Jucând, vă puteţi antrena memoria. Pentru cei cărora nu le plac numerele, este bine să înceapă cu Food Memory 2. Atenţie, acest joc pentru Memorie vă poate da o senzaţie de foame! Un lucru interesant este să vă testaţi memoria cu numere şi apoi să treceţi la alimente, forme sau altceva pentru a vedea dacă scorurile se îmbunătăţesc. Cu atât de multe jocuri Flash excelente de jucat online, credem că veţi găsi cu siguranţă ceva care să vă ajute.