Jucati » Jocuri cu Masini » Jocuri cu Kart
8.1 / 10 - 824

Jocuri cu Kart

Încercaţi aceste jocuri interesante cu Kart! Deşi avem o mulţime de jocuri diferite, conceptul rămâne acelaşi; conduceţi cât de rapid puteţi pe o pistă mică de Go-Kart. Aceste karturi sunt o garanţie pentru ore întregi de distracţie de mare viteză! Clasaţi-vă înaintea adversarilor voştri şi câştigaţi cursa!

Dacă sunteţi un fan al jocurilor de curse, veţi aprecia această categorie, cu toate jocurile cu Kart Flash. Am realizat o colecţie cu cele mai bune jocuri, astfel încât să puteţi petrece timpul jucându-le, în loc să le căutaţi pe cele mai bune. Pentru toţi cei cărora le plac cursele cu carturi în viaţa reală sau jocurile video, selecţia pe care o avem vă va surprinde. Parcurgerea traseului şi obţinerea de bonusuri vă oferă o mulţime de distracţie. În unele dintre aceste jocuri, puteţi concura împotriva adversarilor din întreaga lume.
Pentru început, încercaţi Kart On. În aceasta, aveţi posibilitatea să alegeţi între şase trasee diferite şi trei tipuri de jocuri. Dacă aveţi rezultate bune, numele dvs. va urca în clasament. Puteţi verifica lista cu cele mai bune scoruri pentru a vedea cum vă comparaţi cu alţi şoferi din toată lumea. Acesta este un joc cu Kart Flash excelent pentru început. Dacă sunteţi gata pentru ceva diferit, aţi putea încerca Kart Fighter sau Dragonball Kart. Ambele sunt jocuri de carting excelente, pe care le puteţi juca online gratuit ori de câte ori aveţi un pic de timp liber. Competiţia cu şoferi din toată lumea este interesantă. Jucătorii de conducere şi curse din întreaga lume au încredere că găsim cele mai bune titluri şi le oferim pe toate într-un singur loc.