Jucati » Jocuri cu Puzzle » Labirint
8.4 / 10 - 241

Labirint

Găsiţi calea spre ieşire din aceste jocuri labirint. Poate va trebui să vă croiţi drum prin joc sau să vă înfrângeţi nişte inamici, dar va merita. Toate aceste jocuri sunt un LABIRINT

Puteţi ieşi din labirint? Acum puteţi vedea cât de bine vă descucaţi în încercarea de a vă găsi calea cu colecţia noastră de jocuri Flash Labirint. Cele mai multe dintre ele au puzzle-uri destul de complicate pe care trebuie să le rezolvaţi pentru a continua până la capăt. Aceasta face jocurile foarte distractive. Pentru fanii jocurilor de puzzle şi jocurilor de inteligenţă, aceste jocuri sunt răspunsul.
Pentru ceva simplu şi distractiv, încercaţi Adam şi Eva. Modul de joc este uşor de înţeles. Pentru ceva puţin mai complicat, vă recomandăm Ninja Painter 2 sau Blobbing Around. Ambele titluri oferă ceva puţin diferit faţă jocurile de gen Labirint. Indiferent de cel pe care îl jucaţi, credem că vă veţi distra încercând să ajungeţi de la punctul A la punctul B, în cel mai scurt timp posibil. Găsirea celor mai bune jocuri Flash de finalizare a labirintului nu este simplă, dar ne-am făcut timp să găsim cele mai bune titluri. Puteţi alege pe care doriţi să îl încercaţi mai întâi, dar credem că veţi dori să încercaţi mai multe jocuri puzzle, odată ce îl terminaţi pe primul. Fiţi pregătit să petreceţi ceva timp cu unele dintre aceste jocuri de inteligenţă. Sunteţi în stare să ieşiţi din labirint?