Jucati » Jocuri Funny » Lansează Obiecte
8.9 / 10 - 595

Lansează Obiecte

Încearcaţi unul dintre cele mai cunoscute jocurile ale noastre. Jocurile Lansaţi Obiecte sunt ceea ce-aţi aştepta a fi. Puteţi câştiga puncte lansând tot felul de obiecte. Şi prin tot felul de obiecte, înţelegem tot felul de obiecte; piraţi, pinguini, un coş de cumpărături şi chiar fostul preşedinte al Statelor Unite, George Bush!

Nu trebuie să fiţi o creatură aviară furioasă (precum o pasăre!) pentru a vă bucura de colecţia noastră de jocuri Flash Lansează Obiecte. Avem ceva pentru toată lumea în această categorie. Fie că sunteţi un jucător de strategie sau vă plac lucrurile cu mai multă acţiune şi aventură, credem că veţi dori acest tip de joc, deoarece combină câte puţin din ambele. Dacă aveţi ceva timp pentru a ucide şi doriţi să vă distraţi puţin, trebuie să încercaţi unul dintre jocurile din această categorie.
Puteţi începe cu Learn To Fly, care este despre un pinguin. Trebuie să alunecaţi în jos de pe un deal şi în sus pe o rampă pentru a obţine viteza bună, altitudine, durată şi distanţă. Toate acestea se adună pentru a vă oferi scorul. Cât de departe puteţi face pinguinul să zboare? Dacă puteţi ajunge pe lista cu punctajele de top, vă descurcaţi destul de bine. Exersând, vă veţi da seama cum să faceţi pinguinul să meargă cât mai departe posibil. În cazul în care frigul nu este pe placul dvs., puteţi încerca Shopping Cart Hero. În aceasta, trebuie să săriţi într-un coş de cumpărături care coboară, astfel încât să puteţi sări de pe o rampă cât mai departe. Aceasta este foarte distractiv şi vă va face să zâmbiţi de cel puţin câteva ori. Un alt joc Flash Lansează Obiecte excelent care ne place este Bamboo Shots. Orice aţi alege, veţi zbura ore în şir.