Jucati » Jocuri Clasice » Lemmings
8.1 / 10 - 2090

Lemmings

Lemmings este un joc de puzzle distractiv în care trebuie să-i ghidaţi pe Lemmings la ieşirea din fiecare nivel. Puteţi atribui abilităţi speciale pentru fiecare Lemming pentru a-i ajuta să-şi salveze vieţile. Nivelurile vor fi din ce în ce mai grele, deci asiguraţi-vă că sunteţi pregătiţi. Mult noroc la ghidare acestor biete creaturi!

Selecţia noastră de jocuri Flash Lemmings vă va face să vă gândiţi la toate posibilităţile de a juca acest joc online clasic în mod gratuit. Conceptul acestor tipuri de jocuri video este simplu. Trebuie să-i determinaţi pe toţi urmăritorii să lucreze împreună pentru a rezolva nivelul. În timp ce ecranele iniţiale sunt uşoare, jocurile devin tot mai dificile pe măsură ce avansaţi. Există întotdeauna o altă provocare după colţ.
În jocul de strategie Wooglings, trebuie să conduceţi creaturile pădurii pe ecran în siguranţă. Primele etape sunt relativ uşor de rezolvat, dar ele devin mai dificile pe măsură ce avansaţi. Puţini sunt cei care pot ajunge la sfârşitul acestui joc, aşa că vă puteţi considera un profesionist, dacă reuşiţi să faceţi acest lucru. Alte două jocuri Flash Lemmings excelente sunt Snail Bob şi All We Need Is Brain. Indiferent pe care îl alegeţi, tot ce trebuie să faceţi este să exploraţi, pentru a vedea că am selectat câteva dintre cele mai amuzante jocuri Lemmings pe care le puteţi juca online gratuit. Indiferent dacă aţi jucat acest tip de jocuri înainte sau aceasta este prima dată, credem că nu veţi rezista să nu rezolvaţi încă un nivel.