Jucati » Jocuri de Indemanare » Jocuri de Fizică » Line Rider
8.1 / 10 - 1769

Line Rider

Jocurile Line Rider necesită desenarea unei linii de la un capăt la altul, pentru a ghida obiectul pe ea spre cealaltă parte. Acest lucru poate fi o minge, o maşină sau chiar un snowboard. Sper că aveţi o mână fermă, deoarece va trebui să finalizaţi aceste jocuri!

Jocurile Flash Line Rider par simple, dar sunt foarte distractive, odată ce începeţi să le jucaţi. Chiar dacă puteţi trece de primele niveluri, este posibil să aveţi probleme pe măsură ce jocurile devin tot mai dificile în nivelurile superioare. Puteţi juca aceste jocuri video online gratuit, deci nu vă faceţi griji dacă o luaţi de la capăt. Puteţi să le jucaţi cât de des doriţi. Avem jocuri Ride the Line pentru toată lumea.
Pentru a vă face o idee despre stilul acestui joc, ar trebui să încercaţi Snowline. În acest joc Flash Line Rider, trebuie să-l ajutaţi pe Moş Crăciun să facă livrări în toată Europa. Pentru a face acest lucru, pur şi simplu trageţi linii pentru a-i arăta unde să meargă. Acest joc este foarte distractiv, mai ales în jurul sărbătorilor de Craciun. Pentru ceva cu o tematică mai îndepărtată de vacanţă, puteţi încerca Draw Play 3 sau Pencil Racer XL. Ambele au un început simplu, dar devin tot mai dificile, pe măsură ce avansaţi în joc. Indiferent pe care îl încercaţi mai întâi, dacă sunteţi un fan al jocurilor Flash Ride the Line online, veţi fi atras de selecţia noastră. Alege unul acum şi începe să desenaţi drumul spre victorie.